بتي فور3


بتي فور3

20160625_145254999المكونات:

1 كوب سمن جامد، ¾ كوب سكر ناعم،

½1كوب دقيق، ½ كوب نشأ، ½كوب جوزهند(اختياري)

2 بيضة كاملة، 4 مكعبات جبن او ما يعادل 136جرام

فانيليا،

الخطوات:

يخفق السمن والسكر وقطع الجبنة حتي يصبح

الخليط ابيض خفيف ثم يضاف البيض والفانيليا

يخلط الدقيق والنشأ وجوز الهند ويضاف الي الخليط

بالتدريج حتي تتكون عجينة قابلة للتشكيل

20160625_133214999تشكل العجينة وتقطع بقوالب البسكويت او حسب الرغية

يمكن ان يزينان رغبت في التزيين

تخبز في فرن 180 درجة حتي ينضج

20160625_133429999

20160625_140442999

20160625_145257999

20160625_145359999

5 تعليقات على “بتي فور3

  1. كل سنه وانتي طيبه يا سكر انا من المتابعين من 2010 واستفدت منك كتيرالله يديك العافيه يارب وديمه لمن اعمل حاجه من وصفاتك بكون مطمنه انها ما ح تخزلني وسبحان الله محتاره اعمل ياتو وصفه من خبائز العيد وقلت يارب سمسمايه تنزل وصفات
    لو ماعندي مضرب كهربا بنجح لي ؟؟؟؟

    • رابعه تسلمي ان شاء الله
      مضرب السلك العادي ممكن تضربي بيهمو
      زمان لما كنا صغار ما كان عند امي مضرب كهرباء كنا بنضرب السمن والسكر بالملعقة او مضرب السلك بياخد من زمن بس بينجح
      اتوكلي علي الله وجربي

  2. مساءالعافية عليك سمسماية وكل الحضور
    بسالك عن مقدار الكباية هل هو المعيار العالمي 250 جرام ولا كباية العصير
    تحياتي

    • ربي يسلمك
      انا استخدمت الكوب المعياري
      بس لو استخدمت كوب العصير النسب بتكون محفوظة في مقادير الكوب

أضف تعليقاً

إملأ الحقول أدناه بالمعلومات المناسبة أو إضغط على إحدى الأيقونات لتسجيل الدخول:

WordPress.com Logo

أنت تعلق بإستخدام حساب WordPress.com. تسجيل خروج   / تغيير )

صورة تويتر

أنت تعلق بإستخدام حساب Twitter. تسجيل خروج   / تغيير )

Facebook photo

أنت تعلق بإستخدام حساب Facebook. تسجيل خروج   / تغيير )

Google+ photo

أنت تعلق بإستخدام حساب Google+. تسجيل خروج   / تغيير )

Connecting to %s