تقديم الهوت دوق بطريقة مختلفة


تقديم الهوت دوق بطريقة مختلفة

المكونات:

هوت دوق، بصلة صغيرة مقطغة شرائح، ثمرة مانجو مقطعة شرائح(نزع الفشرة)

ملح، فلفل، زنجبيل،كاري،صويا صوص

جبنة موزريلا مبشورة

الخطوات:

يشوح البصل وشرائح المانجو في قليل من الزيت حتي يذبل البصل

تضاف البهارات والصويا ويقلب وتغطي وتترك حتي تستوي

تقطع اصابع الهوت دوق وتقلب في م ك زيت حتي تتحمر

تضاف الي الصوص وتقلب وتغطي حتي يتشرب الطعم

عند التقديم توضع نصف الكمية ثم يرش عليها نصف كمية الجبنه

ثم يوضع النصف الثاني ومن ثم الجبنة

تدخل الفرن حتي تذوب الجبنة

وتقدم

11 تعليقات على “تقديم الهوت دوق بطريقة مختلفة

  1. سمسماية و الله انا ما بحبه لكن شهيتيني ليهو عدييييييييييييييييل لمان قلت يسقط يسقط الرجييييييييييييييييييييم

  2. تسسسسسسسسسلمي ياعسل طريقة
    حلوة ومشهية بالذات للاطفال لأنهم بيحبوه شديد ولو في طريقة مختلفة للشعيرية يارييت تعمليها ولك كل الود

  3. المدونه جميله جدا والوصصفات رائعه والسودانيين مبدعين
    وكمان عملت زياره خفيفه للقروب في الفيس بوك ماشاءالله علي الحاجات الحلوه بجد السودانيات مبدعات شكرا لكل سودانيه وانشاءالله نستفيد وتستفيدو منا

    • يلا اتواصلي معنا ريومة في القروب و نزلي لينا وصفات عشان نشوف شغلك و اكيد مبدعة

  4. تسلم يديك…صراحه اكلاتك مميزة ووصفاتك بسيطه ورائعه
    جربت منك حاجات كتيره وكانت بتظبط معاى جدا …يديك العافيه
    ونحنا فى انتظار المزيد

أضف تعليقاً

إملأ الحقول أدناه بالمعلومات المناسبة أو إضغط على إحدى الأيقونات لتسجيل الدخول:

WordPress.com Logo

أنت تعلق بإستخدام حساب WordPress.com. تسجيل خروج   / تغيير )

صورة تويتر

أنت تعلق بإستخدام حساب Twitter. تسجيل خروج   / تغيير )

Facebook photo

أنت تعلق بإستخدام حساب Facebook. تسجيل خروج   / تغيير )

Google+ photo

أنت تعلق بإستخدام حساب Google+. تسجيل خروج   / تغيير )

Connecting to %s