فراخ بالفرن (كاملة)


فراخ بالفرن (كاملة)

المكونات:

دجاجة كاملة، بصلة صغيرة، ملح، فلفل

بهارات، ثوم، برطمان مربي متوسط

قرقة وهبهان صحيح

الخطوات:

تنظف الدجاجة جيدا ثم تتبل وتترك لمدة ساعة تقريبا او اكثر

يوقد الفرن في درجة متوسطة

يوضع ماء داخل البرطمان

تضاف البصل والقرفة والهبهان

توضع داخل صينية فرن بها ماء ايضا

توضع الدجاجة علي البرطمان

وتترك حتي تستوي ويصبح لونها ذهبي

تترك لتبرد وترفع بعد ذلك بحذر

تقدم مع الاسباجتي

12 تعليقات على “فراخ بالفرن (كاملة)

    • الطريقةالقنينة دي معروفة عالميا
      كتير ناس بتعماها بس الفرق بيجي
      في المكهات البتختيها عشان تدي نكهتك
      مودتي

  1. سلام سمسمتنا وشكرا كتير على اجابات لاسالتى بس ربنا انشاء الله حيجزيك من هذا العلم بالنسبة للدجاج بالفرن انا فرنى فيهو شواية بتلف ممكن استعمل نفس الطريقة دى من غير البرطمانية والموية

    • لا شكر علي واجب
      يا ام مريم الطعم ح يكون مختلف من الشواية نارها مباشره علي اللحم وبياخد طعم الشواء
      وبالطريقة دي بيكون تحمير وليس شواء
      ارجو ان اكون وصلت ليك القصد
      انا حاضرة🙂

أضف تعليقاً

إملأ الحقول أدناه بالمعلومات المناسبة أو إضغط على إحدى الأيقونات لتسجيل الدخول:

WordPress.com Logo

أنت تعلق بإستخدام حساب WordPress.com. تسجيل خروج   / تغيير )

صورة تويتر

أنت تعلق بإستخدام حساب Twitter. تسجيل خروج   / تغيير )

Facebook photo

أنت تعلق بإستخدام حساب Facebook. تسجيل خروج   / تغيير )

Google+ photo

أنت تعلق بإستخدام حساب Google+. تسجيل خروج   / تغيير )

Connecting to %s