ميني بيتزا بالخضار


ميني بيتزا بالخضار

المقادير:

العجينة المستخدمة عجينة الـ10 دقائق
الحشوة:
جزر متوسط مبشور، فلفل اخضر مقطع ناعم،بصل اخضر مقطع ناعم،
بقدونس مفروم،ملح، بهار (جنزبيل، كزبرة،فلفل اسود،قرفة) ،
جبنة موزريلا مبشورة، زبدة (يمكن استخدام الزيت)

الطريقة:

يشوح الجزر والبصل والفلفل الاخضر فى الزبد (كل على حدا)
ثم يخلط الجميع ويضاف الملح والبهاروالثوم
يحمر البطاطس فى ملعقة زبدة
تفرد العجينة وتقطع على شكل دوائر متوسطة الحجم
وتوضع فى قوالب التارت( حتى لا تجف البيتزا)
ترص قطع البطاطس ومن ثم تضاف بقية المكونات
ويوضع البقدونس على الوجه ويمكن اضافة
بصل مقطع ناعماوتترك 5 دقائق

تدخل الفرن حتى تستوى وتصبح ذهبية
تضاف الجبنة المبشورة وتعاد الى حرارة الفرن

وتقدم دافئة

11 تعليقات على “ميني بيتزا بالخضار

  1. يومك سعيد ياسمية الجبنة المضفرة الموجودة فى السودان
    ممكن تحل محل الموزريلا فى جميع الفطائر عشان فى الاقاليم مامتوفرة الموزريلا او تكاد معدومة
    شكرا والقلب داعى ليك

    • ربي يسعدك ام ساره
      بالضبط كلامك مية مية فعلا المضفورة
      عندها نفس خاصية الموزريلا
      والعجب لو عملتيها سندوش دخلتيها المايكرويف
      عجييييييييييييييبة ياام سارة

      مودتي

  2. يومك سعيد ياسميه الجبنة المضفرة الموجودة فى السودان
    ممكن تحل محل الموزريلا فى جميع المعجنات لانها فى الاقاليم مامتوفرة اوتكاد تكون معدومة
    شكرا والقلب داعى ليك

أضف تعليقاً

إملأ الحقول أدناه بالمعلومات المناسبة أو إضغط على إحدى الأيقونات لتسجيل الدخول:

WordPress.com Logo

أنت تعلق بإستخدام حساب WordPress.com. تسجيل خروج   / تغيير )

صورة تويتر

أنت تعلق بإستخدام حساب Twitter. تسجيل خروج   / تغيير )

Facebook photo

أنت تعلق بإستخدام حساب Facebook. تسجيل خروج   / تغيير )

Google+ photo

أنت تعلق بإستخدام حساب Google+. تسجيل خروج   / تغيير )

Connecting to %s