طريقتي في طبخ الشطة خضراء


طريقتي في طبخ الشطة خضراء

280320092780

المكونات:

شطة خضراء ، زيت، ثوم، ملح، خل

عصير ليمون، رشه فلفل،

الطريقة:

في وعاء عميق يصب مقدار 3 م ك زيت ويرفع على النار

تضاف الشطة بفد نزع روؤسها وتقلب في الزيت قليل

يغطي الوعاء ويترك علي النار حتي يتغير لونها

يضاف اليها روؤس ثوم وماء وتترك لتستوي

ترفع من النار وتترك لتبرد تماما

تخلط الشطة بعد اضافة بقية المكونات

تصب في برطمات نظيف وجاف

ويصب قليل من الزيت على الوجه

وتحفظ في الثلاجة

(يمكن اضافة فول سوداني مطحون)

565

11 تعليقات على “طريقتي في طبخ الشطة خضراء

  1. لشطة دي حبيبتنا أساسية مع كل حاجة , وطريقتك دي مبتكره لازم أجربها , تسلمي يا سمسماية

  2. سمسماية أنا رحاب من دبي معجبة بي عطائك الفياض و حابة اتعرف عليكي ضروري يا راقية يا مبدعة

  3. ماشاءالله ربنا يخليك ويديك العافيه انشاءالله
    بس عندي أضافه في الشطه ممكن أضيف طماطم معاها

    وجزاك الله خير

أضف تعليقاً

إملأ الحقول أدناه بالمعلومات المناسبة أو إضغط على إحدى الأيقونات لتسجيل الدخول:

WordPress.com Logo

أنت تعلق بإستخدام حساب WordPress.com. تسجيل خروج   / تغيير )

صورة تويتر

أنت تعلق بإستخدام حساب Twitter. تسجيل خروج   / تغيير )

Facebook photo

أنت تعلق بإستخدام حساب Facebook. تسجيل خروج   / تغيير )

Google+ photo

أنت تعلق بإستخدام حساب Google+. تسجيل خروج   / تغيير )

Connecting to %s