فطاير بحشو الجبن


فطاير بحشو الجبن

الشكل رقم (7)

المكونات:

عجينة الـ10 دقائق
فقط اضفت مقدار من الشوفان للعجينة
مع تقليل كمية الدقيق

الحشوة:

جبنة سائلة، بقدونس مفروم
بصل اخضر مفروم، فلفل اخضر مفروم
رشه فلفل، قليل من الخردل،ثوم بدرة
تخلط جميع المكونات


الطريقة:

شكلها من الخلف

18 تعليقات على “فطاير بحشو الجبن

  1. اهلا ام اماسي كيفك
    ياستي ح اضع صورة توضيحية كنت عملتها لاخت سألت من طريقة لف الفطيرة
    ح تلقيها في صفحة شرح وتوضيح صفحة جديدة لعيونكم

  2. سمسم عايزة توضيح للدجاجة في الفرن البتوضع في ماء وعلبة مربة ماوقعت لي ؟
    الخطوات وطريقة وضعها وما بتقع بالطريقة دي وضحي رجاء

    • سلامات هنوها
      ياستي ما علية قزازة كاتشب عشان رقبتها الطويلة دي تدخل جوة ابطن الدجاجة وتسبدها لي فوق ولازم تكون جوها موية
      ان شاء الله كدا لفقت معاااااااك
      D:

  3. انتي لما جيتي تلميها قطعتيها ولا قرصتيهامعليش ما لقيت كلمه اقولها غيرها فالسموحه
    والشعير ياتو المسحون حقنا ولا كويكر

  4. العجينه تجنن عدييييييييييييييييل كده وتسلمي من كل اذى
    عملتها وناس البيت جنوا بطعمها اللذيييييييييذ. ونفس العجينه عملت منها حشو حالي وطلعت حاجه ولا في الاحلام
    الله يخليكي وتسلم ايديك

أضف تعليقاً

إملأ الحقول أدناه بالمعلومات المناسبة أو إضغط على إحدى الأيقونات لتسجيل الدخول:

WordPress.com Logo

أنت تعلق بإستخدام حساب WordPress.com. تسجيل خروج   / تغيير )

صورة تويتر

أنت تعلق بإستخدام حساب Twitter. تسجيل خروج   / تغيير )

Facebook photo

أنت تعلق بإستخدام حساب Facebook. تسجيل خروج   / تغيير )

Google+ photo

أنت تعلق بإستخدام حساب Google+. تسجيل خروج   / تغيير )

Connecting to %s