اسبقاتي بصوص الفراخ


اسبقاتي بصوص الفراخ

المكونات:

بصلة صغيرة مفرومة،1/2 م ص ثوم مفروم
1/2 م ص دقيق، 1/2 فنجان حليب، ملح، فلفل، 2 جبنة مثلثات(اي نوع)
فراخ مطبوخ يقطع ناعم(استخدمت صدر)شبت،1 م ك زيت
اسبقاتي مسلوقة .

الطريقة:

يوضع الزيت والبصل والثوم فى مقلاه ويشوح قليلا

يضاف الدقيق ويقلب لمدة دقيقة ثم يضاف الحليب


مع الاستمرار فى التحريك ليكون القوام سائل
(يمكن اضافة ماء ان احتاج) يترك ليغلى

يضاف الفراخ ويقلب ليمتزج ويترك لمدة 3 دقائق

تضاف الجبنة والملح والفلفل وتقلب حتى تمتزج المكونات

يرفع من على النار ويضاف الشبت

توضع الاسبقاتى فى طبق ويضاف اليها الصوص

10 تعليقات على “اسبقاتي بصوص الفراخ

    • ووووووووب وووووووووووووووب من الحناكيش يا اخواتي الحنكوشه دي
      عايزاني اقلب المطبخ دا الي دليلك في الكلمات العامية ههههههههههه

      ام سارة
      الشبت هو الشمار الاخضر
      اول مرة تسمعي بيهو؟ ناس الشمالية بيقولوا ليهو شبت🙂

  1. aslam o alikoom i would like to thank you simsimaya regarding this huge contribution,,,it really helped me alot..thanks again o jazaak ALLAH alf 7’ier enshallah

أضف تعليقاً

إملأ الحقول أدناه بالمعلومات المناسبة أو إضغط على إحدى الأيقونات لتسجيل الدخول:

WordPress.com Logo

أنت تعلق بإستخدام حساب WordPress.com. تسجيل خروج   / تغيير )

صورة تويتر

أنت تعلق بإستخدام حساب Twitter. تسجيل خروج   / تغيير )

Facebook photo

أنت تعلق بإستخدام حساب Facebook. تسجيل خروج   / تغيير )

Google+ photo

أنت تعلق بإستخدام حساب Google+. تسجيل خروج   / تغيير )

Connecting to %s