ملاح ام رقيقة


ملاح ام رقيقة

المكونات:

شوربة الضلع، قليل من الويكة المطحونة، م ص ثوم فروم،

كزبرة،فلفل،ربع فنجان زيت

الخطوات:

تصفى الشوربه من البهارات الصحيحة و البصل

تسخن حتى تيدأ فى الغليان تضاف الويكة وتحرك

تترك لمدة 3 دقايق مع اضافة البهارات

يوضع الزيت والثوم على النارحتى يصبح ذهبى

يضاف الثوم الى ام رقيقة

توضع الكسرة وتضاف ام رقيقة

ثم تغطى بالكسرة

10 تعليقات على “ملاح ام رقيقة

  1. صراحة يا سمساية طبخك رائع مع إنو في بعض الحاجات بتحتاج لإضافات مهمة يمكن بتنسي تذكريها وبقصد باب (الخبائز والحلى ) بس صراحة أنا مابفهم أي حاجة في الطبايخ ياريت لو تورينا طريقتك في عمل الملوخية المفروكة والمفرومة وأكون جداً شاكرة .. على فكرة أنا من المتابعين ليكي بشدة لانك رائعة وبتستاهلي كل خير .

  2. حاجة جميلة ومشرفة الله يديكي الف عافية بس وين الخضرة المفروكة والمفرومة متنظرينها زي ام حسين ومنتظرين كل الحاجات السمحة.

  3. شكرا سمسمايه والله بالجد حاجاتك كلها حلوه وربنا يوفقك وانا من امريكا وبتعلم منك ومن خبراتك وعايزه منك طلب خاص ياريت تورينا طريقه الكسره خطوه خطوه الله يديك العافيه

أضف تعليقاً

إملأ الحقول أدناه بالمعلومات المناسبة أو إضغط على إحدى الأيقونات لتسجيل الدخول:

WordPress.com Logo

أنت تعلق بإستخدام حساب WordPress.com. تسجيل خروج   / تغيير )

صورة تويتر

أنت تعلق بإستخدام حساب Twitter. تسجيل خروج   / تغيير )

Facebook photo

أنت تعلق بإستخدام حساب Facebook. تسجيل خروج   / تغيير )

Google+ photo

أنت تعلق بإستخدام حساب Google+. تسجيل خروج   / تغيير )

Connecting to %s