فراخ محمرة


فراخ محمرة

09052008601
المكونات:

دجاجة مقطعة، بهارات،ملح، ثوم، تدبيلة الدجاج الجاهزة،
كورن فلكس مدقوق، بيض زيت للتحمير

الخطوات
المرحلة الاولى:-

تدبيل الدجاج (انا نزعت الجلد) بالملح والبهارات والتوم
يترك لمدة ساعة

09052008593
يسوى الدجاج على البخار حتى يستوى
ويترك حتى يبرد تماما

***************

المرحلة الثانية:-

يخفق البيض جيد مع قليل من الزيت
يغمس الدجاج فى التدبيلة ثم يوضع فى البيض المخفوق
ويرفع ويوضع فى الكورن فلكس المدقوق

09052008598

ثم يحمر فى الزيت
ويقدم

09052008600

11 تعليقات على “فراخ محمرة

  1. أنا عندي طريقة رهييييبة للدجاج المحمر و هي إنك تتبل الدجاج في الروب( أنا بستعمل الحليب الروب الجاهز ده) مع بوهاراتك و تخليه في الخلطة ليلة في التلاجة اليوم لبعده تجي تحميريهو عادي بي الدقيق أو الكورن فلكس بطلع ولا KFC:-)جربوها و أدوني رايكم

  2. دجاجك شكله رهيب يا سماسم ,لكن ما فهمت جزئية انه يستوي بالبخار ؟ كيف تكون ؟

  3. ياخ اقول ليك حاجة ربنا يديك الصحة والعافية انا بسببك بقيت طباخة مااااااااااااهرة واتحدى النسوان الكباااااار اديتينى ثقة فى نفسى ربنا ينفعك زى مانافعانا كلنا يمكن دى اول مرة اكتب فيها تعليق لكن تقدرى تقولى انى طبقت ثلاتة ارباع وصفاتك دى. جزاك الله الف خير.

  4. السلام عليكم ورحمة الله وبركاته اتشرف بيك ويزيدنى شرف التعرف عليك وانتى زولة مبدعة وكل التوفيق ودي اول مرة اكتب ليك وانا متابعاكى من ابوظبي

  5. السلام عليكم ورحمة الله كل مااقول اضيف رد بحس انو مابوفيك حقك ياغاليه علي كل المغتربات الما لقوا امهاتهم يعلموهم وانتي بقيتي ليهم ام واخت وربنا يديك ثواب كل من اتعلم منك حرف ويرزقك محبته ومحبة من ي
    حبه ويجعل نزلك في عليين ويفتح ليكي من رحمتة بالملايين

أضف تعليقاً

إملأ الحقول أدناه بالمعلومات المناسبة أو إضغط على إحدى الأيقونات لتسجيل الدخول:

WordPress.com Logo

أنت تعلق بإستخدام حساب WordPress.com. تسجيل خروج   / تغيير )

صورة تويتر

أنت تعلق بإستخدام حساب Twitter. تسجيل خروج   / تغيير )

Facebook photo

أنت تعلق بإستخدام حساب Facebook. تسجيل خروج   / تغيير )

Google+ photo

أنت تعلق بإستخدام حساب Google+. تسجيل خروج   / تغيير )

Connecting to %s