طريقة تحمير الباذنجان بدون ما يشرب الزيت

السلام عليكم ورحمة الله
يلا نجي علي الباذنجان او الاسود🍆🍆 كما يحلو لنا 😊
معروف انه بيشرب الزيت وكتير ناس الزيوت بتتعبهم وكل ما كانت السلطة خفيف كل ما كانت اجمل؛ الليلة جيتكم بطريقة بتخلي الاسود جاف ومقرمش من برا ورطب من جوة الا وهي اضاف الدقيق للاسود بعد تقطيعة وتغليفه كويس ومن ثمّ نحمر

 


مافي زيت لون حلو
في ناس ح تجي تقول لي الدقيق بيحرق في الزيت والزيت بيكون اسود بقول ليكم لا لا لا
النار العالية هي البتحرق الزيت وتحرق الاسود كمان معاه
شوفوا الصور والخطوات
ممكن تحمري الاسود بكمية كبيرة وتخليه يبرد وعلي الفريزر ممكن تقسميه وممكن في مكان واحد
احبكم في الله

Advertisements